Telefon Mobil Samsung Galaxy S9, Procesor Octa-Core 2.7GHz / 1.7GHz, Super AMOLED Capacitive touchscreen 5.8inch, 4GB RAM, 64GB Flash, 12MP, 4G, Wi-Fi, Dual SIM, Android (Negru)

Opinia ta?

3609573 / 74848

Nou

Samsung Galaxy S9     Fa fotografii uimitoare in diferite tipuri de lumina cu diafragma duala. Incetineste timpul cu ajutorul Super Slow-mo. Cotidianul devine epic cu Galaxy S9 si S9+.     Fotogra..

3470.11 RON
chilipirul-zilei.ro/

Recomandari

deal.ro

Samsung Galaxy S9     Fa fotografii uimitoare in diferite tipuri de lumina cu diafragma duala. Incetineste timpul cu ajutorul Super Slow-mo. Cotidianul devine epic cu Galaxy S9 si S9+.     Fotografiaza fara sa te gandesti de doua ori  la orice ora din zi. Cu doua moduri f-stop, diafragma dubla inovatoare se adapteaza in mod automat la lumina puternica si lumina super scazuta, ca si ochiul uman. Poti sa iti exersezi latura artistica incercand diverse aperturi pentru a crea anumite ambiante.     Stocheaza fotografiile, clipurile video si chiar videoclipurile cu incetinitorul de inalta calitate, cu ajutorul spatiului de stocare nelimitat din Google Foto. Amintirile tale sunt organizate automat si intotdeauna usor de gasit si de partajat.     Vezi mai mult Deschide-ti vederea cu acest display edge-to-edge care iti incape confortabil in mana. Se curbeaza de-a lungul laturilor pentru o vedere care pare fara margini, cu distragere vizuala minima.     Elegant si uimitor Ecranul si cadrul se contopesc pentru a forma un design fara margini. Intre timp, scanerul pentru iris este ascuns in partea superioara a cadrului pentru a evidentia Infinity Display.     Imbunatateste-ti viata folosind realitatea augmentata de pe telefoanele Galaxy S9 si S9+. Transforma-ti selfie-ul intr-un emoticon de realitate augmentata. Citeste texte in limbi pe care nu le cunosti cu functia Live Translation (Traducere instantanee). Si obtine informatii cu ajutorul Bixby.     Realitate augmentata expresiva Cuvintele nu pot exprima ceea ce poate exprima emoticonul tau Exprima-te cu emoticonul tau . 18 autocolante sunt create in mod automat si ele prezinta o serie de emotii, ceea ce genereaza o noua metoda de exprimare atunci cand discutati pe chat.     Acum vorbim pe limba ta Exploreaza lumea cu propriul translator portabil: camera foto. Vei intelege instantaneu o multitudine de limbi in timp real.