Telefon Mobil Samsung Galaxy A5 (2016), Procesor Octa-Core 1.6GHz, Super AMOLED Capacitive touchscreen 5.2inch, 2GB RAM, 16GB Flash, 13MP, 4G, Wi-Fi, Dual Sim, Android (Negru)

Opinia ta?

1534877 / 75659

Nou

O combinație elegantă de metal și sticlă   O îmbinare între metalul solid, de calitate premium, și sticla Gorilla Glass cu aspect atrăgător. Un model pe care îl țineți în mână mai stab..

1504.09 RON
chilipirul-zilei.ro/

Recomandari

deal.ro

O combinație elegantă de metal și sticlă   O îmbinare între metalul solid, de calitate premium, și sticla Gorilla Glass cu aspect atrăgător. Un model pe care îl țineți în mână mai stabil și mai comod, cu un aspect mai îngust și o fațetă mai subțire. Performanță puternică   Bucurați-vă de o performanță excepțională a componentelor hardware și de o viteză de internet ultra-rapidă. Procesorul octa-core și accesul la rețea LTE Cat.6 permit încărcarea web optimă, o tranziție mai simplă a interfeței și multi-tasking mai rapid. Imagini mai clare și mai luminoase   Camerele frontală și secundară beneficiază de o apertură de f/1.9, care permite imagini de o claritate excepțională, chiar și în condiții de lumină redusă. Utilizați funcția OIS a camerei secundare pentru a surprinde imagini și videoclipuri clare. Surprindeți un moment prețios într-o clipă, apăsând pur și simplu de două ori pe butonul Home pentru a lansa rapid camera. Opțiuni de plată simple pentru mobil   Efectuați plăți simplu și rapid, cu telefonul. Pur și simplu atingeți dispozitivul de terminalul magnetic pentru cărți de credit în magazine, iar plata se face într-o clipită. Securitate îmbunătățită   Utilizați metoda simplă și sigură recunoașterii amprentelor pentru a vă debloca ecranul telefonului și a vă accesa contul Samsung. Tehnologia îmbunătățită a amprentelor asigură nu doar o protecție îmbunătățită a confidențialității, ci și o utilizare mai convenabilă. Este activat suportul pentru plată sigură și simplă cu mobilul. Putere extinsă și încărcare rapidă   Capacitatea bună a bateriei vă permite să vă bucurați de jocuri și să beneficiați chiar și mai mult de conținutul multimedia. Capacitatea de încărcare rapidă face ca bateria să ajungă la nivelul maxim mai repede ca oricând.  * Timpul de încărcare poate varia în funcție de modul de utilizare individual. * Disponibilă doar pentru încărcătoarele Samsung Adaptive care permit încărcarea rapidă.