Telefon Mobil Samsung Galaxy A3 (2016), Procesor Quad-Core 1.5GHz, Super AMOLED capacitive touchscreen 4.7inch, 1.5GB RAM, 16GB Flash, 13MP, 4G, Wi-Fi, Android (Rose Gold)

Opinia ta?

1742010 / 75667

Nou

O combinație elegantă de metal și sticlă   O îmbinare între metalul solid, de calitate premium, și sticla Gorilla Glass cu aspect atrăgător. Un model pe care îl țineți în mână mai stab..

1206.83 RON1207.72 RON
pictorulfericit.ro

Recomandari

realestate.ro

O combinație elegantă de metal și sticlă   O îmbinare între metalul solid, de calitate premium, și sticla Gorilla Glass cu aspect atrăgător. Un model pe care îl țineți în mână mai stabil și mai comod, cu un aspect mai îngust și o fațetă mai subțire. Performanță puternică   Bucurați-vă de o performanță excepțională a componentelor hardware și de o viteză de internet ultra-rapidă. Procesorul quad-core și accesul la rețea LTE Cat.4 permit încărcarea web optimă, o tranziție mai simplă a interfeței și multi-tasking mai rapid. * Suportul LTE Cat 4 depinde de disponibilitatea în regiune și de furnizarea acestor servicii de către operatorul de telefonie. Imagini mai clare și mai luminoase   Camerele frontală și secundară beneficiază de o apertură de f/1.9, care permite imagini de o claritate excepțională, chiar și în condiții de lumină redusă. Surprindeți un moment prețios într-o clipă, apăsând pur și simplu de două ori pe butonul Home pentru a lansa rapid camera. Putere extinsă   Capacitatea mai mare a bateriei vă permite să vă bucurați de o mulțime de caracteristici excelente. Urmăriți videoclipuri HD, jucați jocuri, redați în streaming videoclipuri de calitate înaltă și lucrați mai mult ca niciodată cu o serie de aplicații pentru îmbunătățirea productivității.