Suport Auto Aukey HD-C30, Montare pe Parbriz sau Bordul Masinii, suporta de la 4inch pana la 6inch, Rotire 360 de grade (Negru)

Opinia ta?

3608301 / 73479

Nou

 Aukey HD-C30   Solutia ideala pentru apelurile hands-free, navigarea si gestionarea muzicii fara fir, fara a fi nevoie sa ajungeti in buzunar pentru telefonul dvs. Permiteti accesul facil si vizibi..

64.96 RON
chilipirul-zilei.ro/

Recomandari

deal.ro

 Aukey HD-C30   Solutia ideala pentru apelurile hands-free, navigarea si gestionarea muzicii fara fir, fara a fi nevoie sa ajungeti in buzunar pentru telefonul dvs. Permiteti accesul facil si vizibilitatea dispozitivului pe placa de bord sau parbriz pentru o experienta de conducere mai buna   Siguranta maxima   Siguranta rutiera este totul: repozitionarea telefonului se poate face cu usurinta. Alaturi de gestionarea apelurilor hands-free, telefonul sau GPS-ul este usor vizibil pentru navigarea in conditii de siguranta, plus puteti alege ori de a schimba piesele muzicale cu o simpla atingere.       Compatibilitatea dispozitivelor   Cu o fixare sigura, suportul Aukey este compatibil cu orice model de telefon. Smartphone-uri de la 4 inchla 6inch in marimea ecranului, inclusiv iPhone 7 & 7 Plus, Nexus 6P.   Orientare si unghi reglabil   Cu un designul articulat si rotire 360 ° suportul Aukey este perfect pentru a gasit unghiul de vizualizare ideal din orice pozitie !