Suport Auto Aukey HD-C28, Montare pe Parbriz sau Bordul Masinii, suporta de la 4inch pana la 6.5inch, Rotire 360 de grade (Negru)

Opinia ta?

3608302 / 73480

Nou

Siguranta maxima   Siguranta rutiera este totul: repozitionarea telefonului se poate face cu usurinta. Alaturi de gestionarea apelurilor hands-free, telefonul sau GPS-ul este usor vizibil pentru navi..

64.96 RON
pictorulfericit.ro

Recomandari

deal.ro

Siguranta maxima   Siguranta rutiera este totul: repozitionarea telefonului se poate face cu usurinta. Alaturi de gestionarea apelurilor hands-free, telefonul sau GPS-ul este usor vizibil pentru navigarea in conditii de siguranta, plus puteti alege ori de a schimba piesele muzicale cu o simpla atingere.   Configurare rapida   Suportul Aukey HD-C28 se fixeaza in siguranta pe parbriz, pe tabloul de bord sau pe alte suprafete .   Rotire 360°   Design-ul rotativ 360° al articulatiei faciliteaza gasirea unghiului ideal de vizionare din orice pozitie.   Suportul pentru telefon este compatibil cu telefoanele inteligente cu o dimensiune de ecran de 4inch pana la 6.5inch, inclusiv iPhone 7 & 7 Plus, Nexus 6P, and Galaxy Note 7.