× www.termopan.ro - Site disponibil spre vanzare. Detalii.
chilipirul-zilei.ro/

realestate.ro

Oalele slow cooker sunt in preajma de foarte mult timp, insa, pe nedrept, in Romania nu s-au bucurat de atentia meritata. La baza, oala Slow cooker, sau Crock-Pot cum ii spun americanii, este o oala electrica cu tehnologii moderne, ce permite prepararea mancarii la temperaturi de sub 100 grade C, pentru un timp indelungat. Practic, ingredientele sunt puse in oala si aceasta este pornita. Se seteaza temperatura si programul dorit iar temperatura este mentinuta constanta pe tot parcursul procesului de gatit. Asta permite aromelor sa se imbine mult mai bine, carnea devine frageda in timp ce legumele se pastreaza intregi. Datorita temperaturilor mai scazute fata de celelalte metode traditionale de gatit, desi suficient de mari pentru a omori bacteriile, substantele nutritive nu se mai distrug. Odata ce ingredientele sunt in oala, nu mai este necesara nicio interventie din partea bucatarului, nici macar pentru amestecarea ingredientelor. Tu poti face orice altceva in timp ce oala gateste. Se poate programa, astfel incat preparatul sa fie gata cand va intoarceti de la servici. Cuisinart continua sa produca electrocasnice de calitate care sunt cu adevarat multifunctionale, iar oala slow cooker de 5.7 litri este printre cele mai bune. Aceasta simplifica gatitul prin posibilitatea de a praji ingredientele direct in oala inainte de gatitul la foc mic. Astfel, aragazul nu mai este necesar. Functiile prestabilite de control al timpului si al temperaturii includ: BROWN/SAUTE (program ce permite gatirea la temperaturi de pana la 200 grade C, perfect pentru retete ce necesitau pana acum calirea unor ingrediente in tigaie inainte de a fi introduse in slow cooker), SLOW COOK si STEAM (gatit la aburi). In cazul modului de gatit SLOW COOK, oala Cuisinart va oferta posibilitatea de a alege intre 4 temperaturi/functii presetate: - inchSimmerinch pentru o preparare lenta a mancarii la circa 85°C, pentru arome puternice; - inchLowinch (93°C), este modul cel mai folosit, perfect pentru retetele a caror preparare incepe dimineata si sunt gata pentru servit seara. - inchHighinch (100°C), recomandat in cazul in care nu aveti prea mult timp disponibil pentru gatitul produselor sau atunci cand doriti sa coaceti. - inchWarminch (74°C), pentru mentinerea la cald a preparatelor. Pentru gatitul la aburi, pachetul contine si un gratar ce se adauga in oala inainte de a incepe procesul de gatit. Manual si instructiuni de utilizare aici.