× www.termopan.ro - Site disponibil spre vanzare. Detalii.
pictorulfericit.ro

deal.ro

Masina de paine comenzi digitale 17 programe dispenser de seminte culoare neagra.Tot ce trebuie sa faci este sa alegi ingredientele potrivite si masina de paine Panasonic se ocupa de restul! Cu un design modern acest breadmaker Panasonic este un plus ideal pentru casa ta. Va ofera confortul de a avea paine proaspata in orice moment din ingrediente proaspete de baza si poate satisface anumite cerinte dietetice (fara gluten fara sare continut ridicat de fibre). 17 tipuri de programe de coacere! Senzor de temperatura Programele Panasonic de coacere a painii ajusteaza fiecare proces in functie de temperatura ambientala. Timpul total de coacere pentru fiecare program ramane acelasi indiferent de conditiile de temperatura.In plus surprinde-ti familia cu gemuri si compoturi aidoma celor facute de bunica realizate de acelasi cuptor de paine. Dozator automat de ingrediente Dozatorul de seminte se poate folosi pentru stafide nuci seminte de dovleac seminte de floarea soarelui seminte de in si cereale. El asigura distribuirea egala in paine a ingredientelor adaugate.Puteti selecta 3 marimi diferite de paine: medie mare sau foarte mare sau poti alege culoarea crustei.Doar la Panasonic suprafata cuvei pentru paine si lama de framantare sunt acoperite cu particule de diamant care ofera de doua ori mai multa duritate si rezistentala la zgirieturi decat cele conventionale. Stiati ca ?...alacul este o cereala paioasa din familia gramineelor (graului) dar cu mai putin gluten. Alacul est un aliment usor de digerat si este foarte bogat in fibre ceea ce il recomanda pentru dieta sanatoasa pentru imbunatatirea circulatiei sangelui si reducerea colesterolului. Are o aroma asemanatoare cu a nucilor si este o cereala foarte hranitoare. Continutul sau de acizi grasi esentiali are un efect benefic asupra sistemului nervos...alacul are mult mai multe proteine carbohidrati complecsi si vitamine B decat graul. Graul este unul dintre cele mai consumate alimente dar faptul ca este atat de raspandit nu inseamna ca este si cel mai recomandat persoanelor pasionate de nutritie si de o alimentatie sanatoasa. Glutenul continut de graul decorticat face ca painea si produsele de patiserie sa se lege minunat. Din punct de vedere al proprietatilor nutritive painea din faina alba de grau si produsele de patiserie ne servesc mai degraba calorii goale fara prea multe substante hranitoare.....alacul este o sursa excelenta de vitamine B riboflavina niacina tiamina si o sursa buna de fier seleniu mangan fosfor cupru si triptofan. Continutul in seleniu al alacului depaseste de 7-8 ori pe cel al altor cereale ceea ce explica actiunea antioxidanta cu rol in prevenirea bolilor canceroase. In comparatie cu graul alacul este mai bogat in fibre si proteine. Faina de alac poate fi folosita la prepararea mancarurilor pentru sosuri pentru prepararea deserturilor. Mancarea la care vom folosi acest grau va fi mult mai hranitoare mai sanatoasa si mai gustoasa.....glutenul este o proteina care se gaseste in cereale in grau orz si secara. Pentru cei care au o afectiune numita boala celiaca glutenul nu este ingredientul de care au nevoie pentru ca le poate face mult rau.....intoleranta la gluten este o boala autoimuna ce apare la nivelul intestinului subtire. Organismul detecteaza glutenul si genereaza un raspuns autoimun care duce la aparitia unei reactii antiiflamatorii la nivelul mucoasei intestinului.