Laptop Gaming ASUS ROG GL503VS-EI012 (Procesor Intel® Core™ i7-7700HQ (6M Cache, up to 3.80 GHz), 15.6inchFHD, 16GB, 1TB HDD @5400RPM + 256GB SSD + 8GB SSH, nVidia GeForce GTX 1070 @8GB, Negru) Scar Edition

Opinia ta?

3608319 / 73493

Nou

Asus ROG Strix GL503   ROG Strix GL503 este echipat cu cele mai noi procesoare Intel® Core de Generatia a 7-a si solutie grafica NVIDIA® GeForce® GTX™, combinate intr-un design compact si usor. ..

7119.11 RON
pictorulfericit.ro

Recomandari

deal.ro

Asus ROG Strix GL503   ROG Strix GL503 este echipat cu cele mai noi procesoare Intel® Core de Generatia a 7-a si solutie grafica NVIDIA® GeForce® GTX™, combinate intr-un design compact si usor. Strix GL503 le permite utilizatorilor sa se bucure de jocuri la calitate ridicata, oriunde s-ar afla.   Arta moderna, in negru si rosu     Noul model ROG Strix GL503 este la fel de elegant, avand performante identice. Cu un profil de doar 2.3 cm si o greutate de 2.5, ROG Strix dispune de un design portabil ce il face perfect pentru orice solutie de transport.   Performanta superioara     Bucura-te de performante fara precedent cu procesorul quad-core Intel® Core™ i7 de Generatia a 7-a, combinat cu o solutie video dedicata NVIDIA® GeForce® GTX™ 1060 ce ofera suport complet Microsoft® DirectX® 12. Componentele hardware de ultima generatie ofera performante si eficienta energetica ridicate pentru jocuri sau productivitate in sarcinile de serviciu, cum ar fi transmiterea de continut video in timp real sau editarea de continut video.   Tehnologie inteligenta de amplificare a sunetului     Strix GL503 va incanta urechile cu un sunet clar si puternic. Tehnologia inteligenta de apmplificare a sunetului ofera un sunet performant in joc, cu pana la 200% mai mare si reduce distorsiunile pentru a asigura o functionalitate fara probleme. Sistemul monitorizeaza automat si reduce intensitatea iesirii pentru a preveni posibilele pagube din cauza supraincalzirii sau a supraincarcarii.   Iluminare Aura RGB     Strix GL503 dispune de tehnologia Aura RGB cu iluminare incorporata, astfel incat sa puteti personaliza pe deplin iluminarea din spate pentru ca aceasta sa se potriveasca cu stilul dvs. de joc. Tastatura dispune de un grup de taste WASD evidentiat si de tehnologia anti-ghosting pentru a va asigura ca intrarile sunt precise.   ROG Gaming Center     ASUS Gaming Center iti permite sa lansezi aplicatii ASUS si sa accesezi cu usurinta setarile cele mai importante. Printre aplicatiile incluse se numara ROG Game First III, XSplit Gamecaster, ROG MacroKey, si Splendid.   Mentine o temeratura scazuta     Strix GL503 dispune de un design termic inteligent care utilizeaza mai multe conducte de caldura si ventilatoare duale pentru a maximiza performanta CUPU si GPU. Acest lucru va permite sa rulati CPU-ul si GPU-ul la o viteza maxima, fara prea multa caldura si performante ridicate.