E-Book Reader PocketBook Touch Lux 3, Ecran Anti-glare E Ink Carta HD 16 nuante de gri 6inch, Procesor 1GHz, 8GB, 256MB RAM, Wi-Fi + microSD slot (Auriu)

Opinia ta?

3608192 / 73363

Nou

Epoca de aur a e-cititului   PocketBook Touch Lux 3 Gold - editia specială a modelului vedetă, cu un nou design sofisticat. PocketBook Touch Lux 3, care posedă toate dezvoltările de ultimă oră ..

488.61 RON
pictorulfericit.ro

Recomandari

deal.ro

Epoca de aur a e-cititului   PocketBook Touch Lux 3 Gold - editia specială a modelului vedetă, cu un nou design sofisticat. PocketBook Touch Lux 3, care posedă toate dezvoltările de ultimă oră care oferă un e-citit de maxim confort, este acum disponibil si în versiune aurie mată. Designul modern al produsului, recompensat cu premiul  international Red Dot Award, este acum scos în evidentă de o nouă culoare splendidă. Functionalitatea superioară a bine-cunoscutului PocketBook Touch Lux 3 este încapsulată într-un design exclusivist, menit să satisfacă exigenta celor care apreciază stilul rafinat.     Fată în fată cu e-cartea   8 GO de memorie internă si slot pentru card microSD (up de până la 32 GO) pentru stocarea mai multor mii de e-cărti pe un dispozitiv ultrausor de 180 de grame.  PocketBook Touch Lux 3 Gold acceptă 17 formate de e-carte fără conversie si 4 formate grafice - JPEG, BMP, PNG, TIFF.   În biblioteca PocketBook Touch Lux 3 Gold utilizatorul va găsi 97 de e-cărti preinstalate gratuite în 14 limbi. Dictionarele preinstalate Abbyy Lingvo® sunt esentiale în cazul citirii unor cărti în limbi străine.   Rămâneti conectat   Cu ajutorul Wi-Fi-ului încorporat si a serviciilor Dropbox, Send-to-PocketBook si PocketBook Sync, puteti transfera orice continut electronic pe dispozitiv rapid si cu usurintă, fără a-l conecta la un calculator.  Faceti cunostintă cu PocketBook Touch Lux 3 Gold – traditii care s-au impus într-un design cu o culoare exclusivistă, pentru o experientă si mai personalizată a cititului.     Splendide momente de e-citit   Realizată în cea mai bună traditie PocketBook, oferind calitate si fiabilitate maximă, PocketBook Touch Lux 3 a devenit sinonimă cu libertatea totală a e-cititului. PocketBook Touch Lux 3 Gold, la fel ca modelul de bază, dispune de ecranul tactil de ultimă oră E Ink Carta™ de 6 toli cu rezolutie HD (1024 x 758 pixeli), care oferă confort ochilor si o excelentă experientă a cititului.   Iluminarea frontală cu led-uri încorporată asigură o plăcută experientă a cititului oricând si oriunde, chiar si în conditii de iluminare slabă. Atât butoanele ergonomice de întoarcere a paginilor, cât si ecranul tactil sensibil poate fi utilizat pentru a manipula dispozitivul confortabil si cu usurintă.