× www.termopan.ro - Site disponibil spre vanzare. Detalii.
pictorulfericit.ro

deal.ro

Feliator orizontal de legume si fructe cu 3 razatori 1. Usor de curatat si utilizat; 2. Lamele razatorilor sunt din otel inox; 3. Razatoare se fixeaza pe masa cu ajutorul ventuzelor pozitionate pe partea inferioara a picioarelor acesteia, pentru o mai buna stabilitate si echilibru; 4. Spatiu de depozitare a razatorilor; 5. Trei razatori cu lame diferite cu care puteti obtine: fasii, spirale sau spaghetti din fructe si legume pe diferite latimi.Manualul de utilizare vine cu urmatoarele retete: Supa din legume cu galuste din grau spelt Ingrediente pentru 4 portii:Pentru galuste: 50 g de unt, topit la temperatura camerei 2 oua 2 linguri de smantana 1 lingura de parmezan un praf de nucsoara sare, piper 100 g de grau spelt fin macinatPentru supa de legume: 1 gulie 1 morcov mare 720 ml supa concentrata de legume ceapa verde 1 lingurita de sos Worchester sare, piperPasul numarul 1: amestecati untul cu ouale si smantana. Adaugati apoi parmezanul, nucsoara, sarea si piperul in amestecul lichid, urmat de graul spelt macinat. Amestecati pana cand se formeaza un aluat si lasati-l pentru 20 de minute la temperatura camerei sa se odihneasca.Pasul numarul 2: decojiti gulia si morcovul. Obtineti spaghete din legume folosind spiralatorul cu lama pentru spaghete subtiri. Fierbeti supa concentrata din legume intr-o oala si adaugati sosul Worchester, piperul si sarea. Folosind o lingurita luati bucatele mici de aluat si formati cu mainile bilute. Mainile trebuie sa fie umede.Pasul numarul 3: Adaugati galustele si spaghetele din legume in supa. Amestecati usor in oala si lasati sa fiarba pentru maxim 6 – 8 minute la foc mic pentru ca legumele sa ramana intregi. Serviti supa, garnisind cu ceapa verde proaspata.Gustare proaspata, crocanta si plina de savoare Ingrediente pentru 4 portii: Pentru crema de branza si pentru branza de oaie: 100 g de branza de oaie (de preferat din lapte de oaie) 1 catel de usturoi o mana de arpagic 100 g de smantana 100 g de crema de branza Alte ingrediente: 1 castravete 8 felii de paine neagra integrala creson verdePasul numarul 1:  taiati felii subtiri branza de oaie sau sfarmati-o cu o furculita. Pisati usturoiul si tocati marunt arpagicul. Amestecati apoi toate ingredientele: branza de capra, smantana, crema de branza, usturoiul si arpagicul.Pasul numarul 2: decojiti castravetele si taiati-l in bucati lungi de 6 – 8 cm. Apoi dati castravetele prin lama fina pentru spaghete. Amestecul de branza se va intinde pe feliile de paine, dupa care punem deasupra spaghetele din castravete si presaram creson verde.Selectie de legume crude Ingrediente pentru 4 portii: Pentru legumele crude: 1 sfecla rosie 2 morcovi mari 1 ridiche rosie 1 castravete 8 – 10  rosii cherryPentru dressing: 3 linguri de otet din zmeura 1 linguri de miere de albine 1 lingurita de mustar Dijon 1 lingura de suc de portocale 5 linguri de ulei din alune de padure sare si piperPasul numarul 1: Decojiti sfecla rosie si morcovii. Dati prin spiralator legumele folosind lama cea mai fina.Pasul numarul 2: Spalati bine ridichea rosie si castravetele. Ridichea dati-o prin lama cea mai fina. Castravetele trebuie dat prin lama pentru feliat. Spalati apoi rosiile si taiati-le in doua.Pasul numarul 3: Amestecati toate ingredientele pentru dressing si adaugati-l treptat peste legume.Pont: in loc de ulei din alune de padure puteti folosi ulei din seminte de dovleac, pentru o savoare usoara de nuca. Ambele tipuri de uleiuri au un gust mai special.